Esquí a Err-Puigmal
Febrer 2004: Molt bona per a un nivell mig
A la sortida anterior, Capellades
A la propera sortida, Cap del Rec


 
Què bé que ho van fer les tres!!!  

Era la primera sortida a la muntanya de la Berta. Primera sortida sense fer res, eh. A dormir al Xalet de la Molina, conegut de tots, però que t'evita haver de matina excessivament el dissabte per anar a esquiar. La primera idea era anar a Les Angles, però al final, ens van aconsellar anar a Err-Puigmal, a vessant francesa del Puigmal, ja que era la setmana blanca dels francesos i l'altra estació, ens van dir, estaria molt plena.

 
  La Rut millora dia a dia
 
  La Gemma ho baixa tot

Vam fer cas, i el cas és que, els que van esquiar, van quedar molt contents. Les instal.lacions són velles, només dos telecadires, però és per a un nivell mitjà. Potser per a la Sandra es quedava una mica curta.

 
La Marta no para de dir "corre, corre", a l'Adela.  

No tenim fotos de ningú esquiant però si de les tres petites quan, afamades, s'acostaven a la taula que havíem aconseguit. Com a divertimento, podeu fer el puzzle que he preparat amb una de les fotos del dia. I també un petit joc que la Rut ha fet al voltant de la neu.

Berta Solanas

 

NOTA:
El Xalet-Refugi de la Molina va tancar el 2009
L'estació d'esquí d'Err-Puigmal, després Puigmal 2000, va tancar el 2013. El 2018 l'ajuntament de Puigmal buscava inversors.

Tornar a dalt
Anar a l'inici