Al llistat de les sortides amb nens petits
Excursió al Castell de Burriac
A l'anterior
Al segŁent
 
Situació: Cabrera de Mar, Maresme
Alçada final: 401 mts
Durada: 30'
Edat recomanada: + 3 anys
Punt de sortida: Al costat del recinte arqueològic de Can Modollell que s'hi arriba des de Cabrera de Mar)
Com arribar-hi:
A la N-II, entre Vilassar i Mataró, cal agafar la B-502 i, després de passar per sota de l'autopista del Maresme (C-32) trencar a l'esquerra per la BV-5021 fins arribar a Cabrera.
Si veniu per l'autopista C-32 heu de sortir a Vilassar i agafar la B-502, la resta és igual.
A Cabrera anem cap al centre del poble i agafem el carrer de la Riera que va paral.lel a la riera, és clar (a l'esquerra hi ha el poliesportiu). Quan el carrer s'acaba continua una pista transitable per a tot tipus de vehicles. Un cop passat Ca n'Orriols cal girar cap a l'esquerra pel camí de Can Segarra. El cotxe l'hem de deixar en una gran curva a l'esquerra on hi ha també l'entrada al recinte arqueològic de Can Modollell.

Juliol 2006

ITINERARI
De la curva on deixem els cotxes, surt una pista. L'agafem, i quan gira l'esquerra (cadena) nosaltres continuem recte. S'inicia un corriol molt dret que en 20 minuts més ens pujarà al castell.
La baixada es pot fer, tot per la pista o per un altre corriol que, cap al nord, torna a enllaçar amb la pista. Però si no la volem agafar, continuem per dins del bosc (indicat) fins que de nou ens trobem amb la citada pista. Només cal seguir-la per arribar als cotxes.

OBSERVACIONS
Portar aigua i/o fruita. A l'estiu fa molta calor.
Hi ha bones vistes del Maresme i és interessant complementar l'excursió amb la història del castell.
Tornar a dalt
Anar a l'inici