Al llistat de les sortides amb nens petits
Excursió a la cascada de la Foradada
A l'anterior, Salt del Grill
Al segŁent, llacs de Malniu
 
Situació: Sta. Maria de Corcó (L'Esquirol)- Cantonigrós.
Durada: 30 minuts anar i 40 minuts de tornada.
Edat recomanada: Totes
Punt de sortida: Cantonigróos, darrera el camp de fútbol
Com arribar-hi: Eix transversal, sortida Roda de Ter, es travessa Roda de Ter, es passa pel costat de L'Esquirol, i s'arriba a Cantonigrós.
Compareu la mida dels nens amb la de la cascada

ITINERARI
L'itinerari es molt fàcil. Darrera el camp de fútbol hi ha un indicador que ens assenyala el camí. Es tracta d'una pista de terra i roca, que dubto que puguin fer servir els 4x4 però que és força ample i que ens mena cap a la Foradada. Abans d'arribar trobem un desviament molt ben indicat, que en una curta baixada ens portarà a la cascada. Si en baixa aigua, des de dalt de l'indicador ja sentirem el soroll de la cascada. Com que últimament no plou gaire, així que segurament no baixarà gaire. Una cop arribem abaix, abans no veurem res, l'indret es espectacular sobretot si entra llum pel forat a la roca. Es pot arribar gairebé a tocar l'aigua per un caminet darrera de la paret esquerra de la cascada.

OBSERVACIONS
Si un voleu quedar a dinar us recomano un lloc a Cantonigrós, abans d'arribar a la benzinera. Es diu Cal Carreter i fan carn a la brasa de qualitat i a preu raonable.

Tornar a dalt
Anar a l'inici