Al llistat de les sortides amb nens petits
Excursió al Turó de Morou
A l'anterior
A la segŁent

Situació: Parc Natural del Montseny
Alçada final: 1.304 mts
Durada: Recorregut circular: 3 hores
Edat recomanada: + 5 anys
Punt de sortida: Santa Fé del Montseny
Com arribar-hi: Autopista AP-7 sortida Sant Celoni i BV-5114; Eix transversal sortida Viladrau i BV-5114 fins a Santa Fé.

MÉS INFORMACIONS:
Track: SI
Mapa de la zona: SI
Excursió dels Nohihaquienspari: SI


Cim del Turó de Morou.
Octubre 2012

ITINERARI
Deixem el cotxe al costat de l'hotel/restaurant de Santa Fe del Montseny. A la zona també hi ha una àrea de picnic (amb unes sequoies espectaculars) i un centre de natura. Es pot anar per l'esquerra o per la dreta de l'embassament de Santa Fe. Nosaltres optem per la segona opció. Travessem la presa i trobem el camí que venia per l'esquerra del pantà. Seguim la pista cap a la dreta deixant diversos trencalls. El cami passa pels Empedrats de Morou, una petita zona de roques planes i inclinades. Continuem fins que trobem el cartell indicador del Turó de Morou. Només cal seguir-lo fins al cim. Per a la tornada nosaltres vam desfer aquesta última part del camí però també es pot baixar pel nord del Turó (està indicat) fins als plans de Mulladius. Allà es tornen a trobar els dos camins. Seguim la pista fins arribar de nou a Santa Fe.

OBSERVACIONS

Bolets (moltes amanites muscàries que són al·lucinògenes) i castanyes a la tardor. Fagedes.
Cal vigilar els nens al cim (no tothom es pot enfilar al conjunt de roques que formen el tram final) i també als voltants d'aquest pels penyasegats que hi ha.
Podeu llegir més sobre la sortida al Turó de Morou dels Nohihaquienspari.


Tornar a dalt
Anar a l'inici