Taga: bolets i flors d'estiu
3 juliol 2005: el Taga de família Anton-Sales
A les cireres d'Aniñón
A les Gorges de Carançà

El dia 3 de Juliol la familia Anton Sales, la Carmen, (germana de la Pilar) i els avis vam anar al Taga per recomanació de la tieta de la Pilar.

 

Vam matinar força per no agafar tot el sol, un cop allà vam començar l'excursió, era un dia farça asolellat. Vam pujar per una pujada bastant pendent, i seguidament per un camí de vaques per allà vam trobar flors molt maques que el Miquel va fotografiar sense treva. També vam trobar uns quants Pets de Llop.

Un cop a dalt, després de la foto i de menjar una mica la meva àvia va tenir la genial ideea de baixar per l'altre cara de la muntanya, cap a Pardines. I així va ser: els pares i la Carmen van baixar per on havíem pujat i els avis i nosaltres vam anar cap a Pardines.

 
La primera baixada va ser super maca estava plena de flos de tot tipos. Però després mentre baixàvem va sortir el sol i va començar a fer calor. També va resultar que el poble estava molt més lluny del que semblava i ens vam començar a cansar.

Sort vam tenir d'un “jeep” que passava per allà a veure les vaques, li vam preguntar si trigaria gaire a baixar, i ens va dir que no. Llavors vam seguir caminant i per fi vam veure baixar el 4x4!!!

Hi vam pujar i ens va baixar a Pardines. Pel camí ens va explicar moltes coses de les vaques.

Un cop al poble vam dinar en un restaurant, una estona després van arribar els altres que es veu que havien anat a la muntanya del costat, i quan els hi vam explicar l'història se'n van riure molt.

VA SER UNA EXCURSIÓ MOLT DIVERTIDA!!!!

Irene Anton

Tornar a dalt