Escapada a Tunícia
Pont Puríssima 2005. Un altre mon a dues hores
A la Puríssima a la Cerdanya
A la següent sortida

Al-Jumhuriya at-Tunusiya, República de Túnez

 
 
IRENE

El que més en va sorprendre va ser que només a 2h d´avió, fos un país tan diferent, la manera de viure, de pensar, de vestir, de parlar...

 

CELIA

Per ser fora del continent, està molt a prop.
Per ser tardor, fa massa calor.

    

 

 

 

 

 

MIQUEL
És un viatge molt recomanable per qualsevol persona inclús amb nens. Està a prop, la gent és amable, permet entendre cultures diferents i és millor anar quan no sigui època calurosa.

 

 

IRENE
També em va agradar molt el desert és molt espectacular, em va recordar a un mar de sorra.

 

 


PILAR
Vam visitar diferents mercats i son increibles, bulliciosos, amb molta vida moltes olors i colors. I és clar, a la part destinada als turístes, molta picaresca i exageradament pesats.
PILAR
La ciutat de Sousse també val molt la pena. Va ser la primera que vam anar a veure i el flash a l´entrada del zoco o mercat va ser inolvidable. Jo tinc ganes de tornar-hi, aixó és tot.

 

 

 

 


PILAR

Vam agafar les louages que són taxis de vuit places que comunican les principals ciutats, molt económics i pràctics perquè en 10 o 15 minuts a qualsevol hora trobes seient, majoritariament amb tunisians no pas amb turistes.

 

 

 

 

PILAR
Vam visitar el espectacular anfiteatre de EL JEM, d´època romana, i al mateix poble molt recomanable també el museu arqueològic.
Tornar a dalt
Anar a l'inici