Neouvielle, ni intent
11-14 de setembe de 2008: tot passat per aigua
A la sortida anterior
A la sortida següent


Fins a aquest 2008, el temps ens havia respectat bastant. No vol dir que no ens plogués mai, però alguna cosa havíem pogut fer. La sortida a Sant Lary per al pont de l'11 d setembre va ser molt diferent. Volíem pujar al Neouvielle (3.021 mts) el 3.000 de l'any al Parc Nacional dels Pirineus francessos. No van poder fer res, res on no estiguéssim sota cobert. Érem 11 buscant un raig de sol.

Coberta és la Mina de manganès de Vielle Aure que vam visitar només arribar a Sant Lary. Vam entrar amb sol i vam sortir plovent amb ganes.

   
   
Boelts de mina
Fongs

   

Cobert és el Chalet hôtel du Lac d'Oredon, on vam esmorzar fugint de la pluja el divendres quan vam veure que no podíem pujar al Neouvielle. Està situat en un lloc meravellós i punt de sortida de moltes excursions.

Cobert és a l'apartament on vam estar, totalment recomanable: rentaplats, microones, terrassa, sauna, jacuzzi, hammam, aparcament propi: Les Arches. Tenen hotel i apartaments. http://www.booking.com/Share-Zsm5Gm

 
  Cementiri de Sant Lary. Per fer-hi una visita.

Cobert és el balneari on vam anar el dissabte a la tarda. Es Balnéa, a la vall de Louron. En mig d'una vall glaciar preciosa i al costat d'un llac. S'hi està molt bé però és una mica car.

De la resta, només intents, pujada al Neouvielle, passeig per les pistes d'esquí, aventura al parc d'arbres, caça de bolets, Això si, vam riure molt jugant a cartes, al Carcassonne i al Rumi. I també comprant i fent el dinar. Teníem temps. Ara us ho ensenyem:

 
   
Llac Cap de Long (presa)
 
   
 

 

 

 

 

 

 

 
   
 

 

 

Boscos del Pont du Mondang

   

ESTACIÓ D'ESQUÍ DE SANT LARY-SOULAN: us ho creieu, oi?
   

Malgrat la mala experiència, la zona ens va agradar molt, molt. I ben segur que hi tornarem.

Berta Solanas

Tornar a dalt
Anar a l'inici