Cursa Can Mercader
12 de juny de 2011: Millorant marques
A la sortida anterior
A la sortida següent

Fa temps que l'Ignasi té el cuc de les curses. A Catalunya, en plan afeccionat i familiar es fan moltes. Hi ha un calendaria i podries anar a una cada setmana. Quan vam ser a Alcañiz per Setmana Santa van anar dos dies a córrer, ell, la Maria, la Marta, la Cèlia, la Pilar, la Rut i la Irene. I també a elles els va agradar. Així que van quedar que buscarien una senzilleta per començar. I la van trobar a Cornellà de Llobregat el 12 d juny. Es podia optar per fer 5 o 10 kms.

Al final, i per diversos motius que ara no venen al cas, només van córrer la Marta i l'Ignasi. Però van fer un papelón en nom de tota la resta:

. L'Ignasi va millorar la seva marca personal dels 10 kms en 11 segons, i sense matxacar-se massa.

. La Marta s'estrenava en això de les curses. I va optar per fer només els 5 primers quilòmetres. I els va fer en 26'27", és a dir va entrar entre la llebre dels 50 i la dels 55 minuts (són per als 10 kms). I prou bé que ho va fer -i això que havia dormit només 4 hores-. La senyoreta va quedar tercera en dones i la quarta en cadets -nois i noies-. I sense despentinar-se gaire, podia haver acabat perfectament la dels 10 kms. Un altre cop serà, si ella vol, és clar.

Vam acabar el dia dinant al Garraf i fent un passeig per la platja. Llàstima que només hi ha restaurants molt cars o molt cutres. Però amb la Maria, la Montse i l'Ignasi ho vam passar molt bé.

Berta Solanas

A punt per l'esforç

La Marta en plena cursa

Ara toca dutxa i descansar

Tornar a dalt
Anar a l'inici