Anar a l'inici
Tornar a la sortida
Edelweis
14 d'agost de 2012: catifa de flors de neu a la Faja de las Flores
A totes les sortides amb flors


Si l'espectacle dels edelweis de la Faja de Pelay ens va deixar maravellats, el que ens va oferir l'aproximació a la Faja de las Flores el va superar i amb escreix. Entre el final de les "clavijas" de Cotatuero i l'inici de la Faja Blanquera, el terra era blanc d'edelweis; tant, que havies de vigilar per no trepitjar-les. Mai no ho havíem vist així i dubto que se'ns oblidi.

A més dels edelweis vam trobar altres flors. D'algunes en teniu aquí una mostra. De les altres només el nom i l'enllaç a la pàgina de la nostra web de plantes (si és que en té). Altres flors que vam veure: potentilla blanca (la majoria sense flor), erísim, armeria, orenga, serpoll, silene acaulis, milfulles, centaurea, safrà de muntanya, iris, genciana blava, astrancia, rinhanthus, tora groga, prímula farinosa, umbrel·lífera molt fineta (ligustiuum lucidum) i l'Echinospartum horridum, de la família de la ginesta.

Per saber-ne més d'aquesta flor
Per saber-ne més d'aquesta flor Per saber-ne més d'aquesta flor
Flors de neu -composta-

Per saber-ne més d'aquesta flor
Cardigassa o Corona de frare -composta-
Clavell -cariofil·liàcia-

Per saber-ne més d'aquesta flor Per saber-ne més d'aquesta flor
Estepa blanca -cistàcia-
Geranium cinereum -geraniàcia-

Per saber-ne més d'aquesta flor
Corona de rei -saxifragàcia-

 

Si voleu saber més sobre plantes i flors i aprendre a distinguir-les quan aneu per la muntanya, podeu visitar la web que hem elaborat: LES PLANTES DELS NOHIHAQUIENSPARI.
Tornar a dalt Anar a l'inici