A la fitxa tècnica
Coves de Castellolí
21 de juliol de 2018: i un senyor castell
A la sortida anterior
A la sortida següent


I seguim amb les nostres sortides (Lluís i Berta) de punts a prop de Barcelona. Matinals que acaben en un àpat en un restaurant proper. Avui toca Castellolí (mil vegades hem passat per l'autovia) i les seves coves.

Ni són grans, ni conegudes, ni especialment maques, però són curioses i estan al costat de la mateixa pista de la ruta que vam fer. Són les coves de Can Llucià. En aquesta circular també passem per la bauma de Can Soteras, amb algunes formacions rocoses típiques de les coves, per la torre i masia de Cal Muset i pel castell de Castellolí.


Esglesia de Sant Vicenç
Camí molt sorrenc

Castell de Castellolí

 

 Torre de Cal Muset

Font del Ferro

Formes a la bauma de Can Soteres

Coves de Can Llucià


Quan veiem de nou el castell, tallem pel dret
Tornar a dalt
FITXA TÈCNICA

Castells i coves de Castellolí

ITINERARI

EN COTXE:
A Castellolí, Anoia, s'hi arriba per la A-2. Està entre el túnel del Bruc i Igualada. Heu de prendre la sortida 563 si veniu de Barcelona i la 562 si ho feu des d'Igualada. Entreu al poble i pugeu fins a l'església vella de Sant Vicenç. Hi ha prou espai per aparcar.

A PEU:
Hem aparcat a l'explanada al costat de l'església vella de Sant Vicenç de Castellolí. Travessem un camp i seguim cap al sud fins a les ruines del castell de Castellolí.
El cami arriba a la Torre de Cal Muset, una antiga masia i un torre amb decoració modernista. Seguim cap a l'est fins agafem el desviament de la font del Ferro. Després de fer-li una ullada, tornem a la pista principal.
Ara tirem cap al nord. Trobarem el trencall a la bauma de Can Soteras, camí també d'anada i tornada. I trobarem la Cova de Can Llucià al mateix camí, només heu de pujar una miqueta.
Tornem a l'aparcament passant per una instal·lació de paintball i per un camí que va més o menys paral·lel al torrent de Güell.

DADES GENERALS:
Temps total: 3:35 hores
Temps descans: 35'
Desnivell: Inapreciable
Distància: 9,4 kms

HORARIS I DESNIVELLS:

LLOC

HORARIS

TEMPS PARCIAL

TEMPS TOTAL

   
Església Sant Vicenç
9:20
 
Castell
10:00
40'
40'
Cal Muset
10:20
20'
1:00'
Font del Ferro
10:35
15'
1:15'
Descans
    Fins 10:50
15'
1:30'
Bauma Can Soteras
11:25
35'
2:05'
Coves de Can Llucià
11:50
25'
2:30'
Fotos
    Fins 12:00
10'
2:40'
Església Sant Vicenç
12:55
55'
3:35'


TRACKS GPS

Tornar a dalt
Anar a l'inici