Ferrada Cala del Molí
5 d'agost de 2018: feia molt temps que la volíem fer
A la sortida anterior
A la sortida següent


I tot anava bé fins que en un punt no especialment difícil però que feia panxa, no em van aguantar les mans i vaig caure mig metre fins a una roca plana. Petit susto i a seguir. De fet, vaig fer la ferrada fins després del pont llarg i vam sortir tots per l'escapatòria abans de la paret una mica extraplomada. I aquest tram el vaig fer bé, però en el tram de camí fins al carrer i fins al cotxe ja vaig notar molt dolor. I al cap d'una estona el genoll esquerra superinflat. Després vaig saber que s'havia acabat de trencar.

En aquesta sortida érem la Sílvia, l'Edu, en Pau, el Lluís i jo, la Berta. Hi havia molta, molta gent i, malgrat l'incident ens va agradar molt. La de la Cala del Molí, a Sant Feliu de Guixols, és una ferrada aèria, que passa per sobre del mar de cala en cala, fent moltes giragonces. Dona per a fotos superespectaculars. Millor fer-la entresetmana i no quan fa molta calor.

A mitja ferrada hi ha una escapatòria. La segona part té més dificultat així que va bé saber-ho. Us deixem algunes imatges.

Berta Solanas

COM ARRIBAR-HI
Des de Barcelona per l'AP-7 sortida 9A. Seguim per la C-35 fins a la sortida de Sant Feliu de Guixols Sud. A la carretera cap a Tossa hi ha un aparcametn gratuït. Està a uns 25 minuts de la ferrada.
També podem aparcar al costat del Mirador de les Triadores (carrers Sicília, Buenos Aires o carretera de Sant Pol). Aleshores només hem de començar la baixada per unes escales i un camí que ens portarà a l'inici.
Tornar a dalt
Anar a l'inici