A la fitxa tècnica
Circular pel Montnegre
7 de novembre de 2015: i barreja de boles
A la sortida anterior
A la sortida següent

No vam aconseguir que ningú més pogués venir i ens vam anar sols el Lluís i jo, la Berta. Era una petita volta vora Sant Martí del Montnegre que al final van ser quasi 8 quilòmetres imig. No està malament per ser una matinal, no? La idea per a aquest dia era buscar, millor dir, trobar bolets. Però no va anar gaire bé. La majoria dels que hi havia no eren aptes per manjar, així que vam fer fotos i allà els vam deixar.
Per la resta, vam trobar el bosc molt rebregat, com si hagués passat una gran manada de senglars, i això duranr bona part del trajecte.
Cap al final del recorregut trobareu l'ermita de Santa Maria del Montnegre al costat d'un roure centenari que es va trencar fa uns anys. Ara, al seu costat n'hi ha un de jove.


Roure trencat. N'han plantat un al costat

 

Ermita de Santa Maria


Lluís amb el roure trencat
Un tipus de bolet de tinca
Lepiota, ni tocar-la

Bonics bolets de soca

Amanita blanca

Alzinoi
Fallus impudicus

Amanita muscaria
Amanita panterina

Clitocybe alexandrii

Tot el que vam agafar. Pocs es podien menjar


Tornar a dalt
FITXA TÈCNICA
  

Volta pel Montnegre

EN COTXE:
Per arribar a Sant Martí del Montnegre podem venir des de Calella o des de Sant Celoni. Nosaltres vam optar per la segona opció. A la sortida de l'autopista agafem sentit Girona per la C-35, cap al nord. Passat el Lidl i el Caprabo -que ens quedaran a l'esquerra, surt un carrer a la dreta que hem d'agafar. Vigileu no entreu a una empresa, just davant la porta s'ha de girar a l'esquerra de nou. Passem per sobre de l'autopista i anem seguint les indicacions de Sant Martí del Montnegre fins arribar-hi.

HORARIS I DESNIVELLS

SITUACIÓ

ALÇADES

HORARIS

TEMPS PARCIAL

TEMPS TOTAL

DESNIVELL PARCIAL

DESNIVELL
TOTAL

Sant Martí del Montnegre
482 mts
10:30
 
Punt més alt recorregut
762 mts
     
280 mts
280 mts
Santa Maria del Montnegre
614 mts
12:10
1:40'
1:40'
-48 mts
232 mts
Sant Martí del Montnegre
482 mts
14:30
2:20'
4:00'
-232 mts
----
TOTAL ATURADES:     30'
DISTÀNCIA TOTAL:    8.3 kms

ITINERARI

A PEU:
De davant mateix de l'aparcament surt un camí que puja dret i alhora fa ziga-zagues. És el nostre. Amb el monestir a l'esquena veiem una pista que és per la que tornarem.
Al ser una zona de muntanya baixa n'hi ha molts trencalls així que us aconsello seguir el track si voleu fer aquesta volta.

TRACKS GPS

Tornar a dalt
Anar a l'inici