Volcà de Canet d'Adri
29 de març de 2015: pujadeta suau amb petita sorpresa
A la sortida anterior
A la sortida següent

No se dir-vos ni de quina alçada estem parlant, però això aquí no importa. El cas és que estan a Canet d'Adri és molt fàcil animar-se i pujar al volcà. És al costat mateix del poble, una minipassejadeta que té l'avantatge que la poden fer tant els més petits com els més grans. En aquesta ocasió el Bru (4 anys) va guiar a la Meritxell, la Sílvia i la Berta. Ell ja havia pujat abans.

De fet, es diu volcà de Canet però a ben segur és una part d'un antic volcà i està fora del parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. La sorpresa que vam trobar és una petita cova volcànica o entrant més o menys a la mitat del cami. Tota la ruta està plegada de pedres i sorra volcànica i la casa de dalt també. A la casa es va acabar la ruta perquè tot i que vam intentar pujar fins al cim, no ens vam veure el camí clar. I, a més, ens esperava el vermut i la calçotada amb la resta de la família.

Berta Solanas

Excursionistes preparats
No vam trobar a ningú

Vistes de Canet d'Adri
El camí puja suau

Agafant sorra i pedres volcàniques
Forats i coves fetes per errupcions volcàniques molt llunyanes


Bru, el nostre guia
Inspeccionant la casa del volcàEsglésia de Sant Vicenç, Canet d'Adri
L'espàrrec és més alt que la Txell

 

Com arribar-hi: A Canet d'Adri s'hi arriba des de Sant Gregori per la GI-5313. Passeu l'església que us queda a la dreta i seguiu com si anéssiu a Adri. Uns metres més enllà surt una pista (pas només als veïns) amb l'indicador Volcà d'Adri. L'heu d'agafar i seguir-la fins al final.

Tornar a dalt
Anar a l'inici